Sayın Oya Hocam, Sayın Endüstri Mühendisi Arkadaşlarım ve Sevgili Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kardeşlerim,

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARI DERNEĞİ (ÇÜEMM), resmi olarak dernek statüsünü 25.02.2011 tarihinde kazanmıştır. Tüm arkadaşlara gururla duyurulur.

Serhat Kanepeci, Belda Yeşil, Gökhan Sarıkaya, Serhat Kara, Feyzi Özbulut, Metin Özşahin ve Yusuf Kuvvetli olmak üzere 7 kurucu üye ÇÜEMM’i kurmuştur. Kurucu üye arkadaşlarım aynı zamanda geçici yönetim kurulu üyesidir.

Derneğimiz üye kayıtlarına başlamıştır. Yeterli üye kaydını yaptıktan sonra olağan üstü genel kurul yapılacak ve kalıcı yönetim kurulu ile dernek organlarında görev alacak arkadaşlarımız belirlenecektir. Tüm arkadaşların bu organlarda görev almak isteyecekleri temennisi içendeyim.

Derneğimiz yardımlaşma ve dayanışma mahiyeti içindedir. Hedef ve amaçlarımız, bir bildiri şeklinde en kısa zamanda yayınlayacaktır.

Dernek kurulumu sırasında yorulan yönetim kurulunun ilk faaliyeti, bu yorgunluğu atmak için düzenlediği Kapadokya-Erciyes gezisi olmuştur. Ara vermeden 13 Mart 2011 Pazar günü, Barış Avcı ile Liderlik Eğitimi yapılacaktır. Bizler ümit ediyoruz ki desteklerinizle çok daha iyilerini yapacağız.

Öncelikle, bu oluşumun her zaman destekçisi olan sayın Oya hocamıza, sanal ortamda ve sosyal faaliyetlerle arkadaşlarımızı bir araya toplayan tüm destekçi arkadaşlarımıza, yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

ÇÜEMM Yönetim Kurulu Başkanı

Serhat Kanepeci
ÇÜEMM’00

5 Yorum

  1. karas dedi ki:

    Hayırlı ugurlu olsun.. Tüm ÇÜEMM ailesini birarada görmek dilegiyle,,

  2. Tbilgin dedi ki:

    Tebrikler, emeklerinize sağlık.

  3. ismail kara dedi ki:

    Emeği Geçen Değerli Meslektaşlarım;
    Çok teşekkürler hepinize, derneğimize üyelik için gerekenleri de yayınlarsanız çok mutlu oluruz.
    Başarılarınızın devamını dilerim.
    ismail KARA
    Endüstri Mühendisi
    Seçkinsan
    Konya

  4. karas dedi ki:

    Üyelik basvuruları icin serhat@cuemm.org dan mail ile taleplerinizi iletebilirsiniz.

    Serhat Kara’05
    Üyelik Komisyonu Lideri

  5. İREM KESKİN dedi ki:

    Merhaba ben cukurova universitesi endüstri muhendisliği ile iilgili soru sorucaktım tercih dönemindeyiz ve endüstri mühendisliğini istiyorum fakat üniversite ile ilgili merak ettiklerim var mesela bölüm %100 ingilizcemi değilse ne kadarı ingilizce ve eğitimi yeterlimidir mezun olunduğunda işssiz kalma olasığı ne kadardır bide bölümü okurken internlük varmıdır ??

TrackBacks / PingBacks

Yorum Yaz

Etkinlik Takvimi

Gelecek Etkinlikler

    • Şu anda hiç bir etkinlik yok.
  • Sen de fikrini paylaş
  • Forum

    ?>
    • Arşivler

    • İstatistik

      • Üye Sayısı: 420
      • Yazı Sayısı: 141
      • Yorum Sayısı: 68
    • Bizden Görüntüler

      10 100_1093 100_1158 124.jpg 129.jpg 139.jpg dscf0182.jpg  img_1039.jpg img_1101.jpg n585915115_421633_1646.jpg sl272648.jpg