Ayrıcalıklı bir kulübün parçası olmak, Yeni bir çevrede yepyeni deneyimleri paylaşmak, Çalışırken eğlenmek, eğlenirken yaratmak istiyorsan…”Gelecek üzerine düşünüyorum bu yüzden geleceğe dair ayrıcalığım olmalı” diyorsan, Harvard’a gitmeyi hayal ediyorsan. Akbank Düşünce Kulübü’ne katılmaya var mısın?

Fikirlerini Paylaş!
Konuş, tartış, öğren, eğlen !Akbank Düşünce Kulübü, bir “fikir paylaşım kulübü”dür.
“Fikir paylaşım kulübü nedir” diye soracak olursan… Senin gibi geleceğe yönelik etkileyici fikirleri olan başarılı öğrencileri,

Hem sıkı çalışan hem de eğlenmekten geri durmayan, Sesini duyurmak isteyen gençleri bir araya getiren bir oluşumdur.Üyeleri ayrıcalıklıdır… Çünkü onlar Türkiye’nin en değerli Bankası tarafından biraraya getirilen, profesyonellerin desteği ve yönlendirmesiyle hayata atılanlardır.

Fikir Çatışması Değil… Fikir Çalışması…
Akbank Düşünce Kulübü üyesi olmak, pek çok etkinliğin içinde olmak demek. Örneğin seni belirli aralıklarla İstanbul’a davet edeceğiz. Elbette yol masraflarını, kalacağın yeri kısaca her şeyi biz üstleneceğiz. Senin için “Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Merkezi” moderatörlüğünde özel çalışma grupları, Akbank’ın üst düzey yöneticileriyle özel toplantılar organize edeceğiz… Sen de; grup arkadaşlarınla ve Türkiye’nin en değerli bankası tarafından bir araya getirilen tecrübeli danışmanlarınla birlikte; çeşitli temalar üzerinden kendi senaryolarını üreteceksin. Hem fikirlerini paylaşıp kendini geliştirecek hem de arkadaşlarınla keyifli zaman geçirip çok eğleneceksin.

WWW.AKBANKDUSUNCEKULUBU.COM

Kimler Katılabilir:

Fakat başarılı olduğuna inanan ve bizleri de inandıracak, çevresindeki gelişmelere duyarlı, ve aşağıdaki listelerde yer alan okullarda okuyan, 3. sınıf, not ortalaması yüksek olan ve çok iyi derecede İngilizce bilen tüm öğrencilere kapısı açıktır.

– Sabancı Üniversitesi

– Bilgi Üniversitesi

– Bilkent Üniversitesi

– Boğaziçi Üniversitesi

– Orta Doğu Teknik Üniversitesi

– İstanbul Teknik Üniversitesi

– Koç Üniversitesi

– Çukurova Üniversitesi

1 Yorum

  1. yeselek dedi ki:

    Çukurova Üniversitesinin olması çok güseel.Gurur duydum.Umarım katılan arkadaşlarımız vardır.

TrackBacks / PingBacks

Yorum Yaz

Etkinlik Takvimi

Gelecek Etkinlikler

    • Şu anda hiç bir etkinlik yok.
  • Sen de fikrini paylaş
  • Forum

    ?>
    • Arşivler

    • İstatistik

      • Üye Sayısı: 420
      • Yazı Sayısı: 141
      • Yorum Sayısı: 68
    • Bizden Görüntüler

      100_1316 140.jpg 145.jpg   dscf0026.jpg dscf0256.jpg dscf0317.jpg img_1101.jpg n516844430_350673_9641.jpg n531612481_508581_7364.jpg n531612481_508592_5359.jpg